Holul principal al Primariei Ciorogirla a rasunat, joi-21.12.2017 si vineri-22.12.2017, de glasurile a zeci de colindatori.  Joi, a fost prezent, un grup inimos de tineri, ce soseste in fiecare an la sediul Primariei Ciorogirla, pentru a-i colinda pe angajatii primariei si a aduce astfel vestea Nasterii Domnului. Reprezentantii primariei, in frunte cu primarul Niculae Victor si viceprimarul Popa Nicusor, au ascultat minunatele colinde, oferinu-le cate un mic dar.

Vineri holul primariei a rasunat si mai puternic, de aceasta data de glasuri cristaline de copii. Elevii Scolii Gimnaziale nr. 1 Ciorogirla au colindat si au prezentat obiceiuri si traditii de Craciun. La final, reprezentantii primariei le-au multumit tuturor copiilor, oferinu-le cadouri si urandu-le: "Sarbatori Fericite" si un an 2018 mult mai bun si plin de realizari.

Adauga comentariu


Cod de securitate
Schimba

Adresez salutul meu personal tuturor celor care viziteaza aceasta pagina web, iar din partea comunitatii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cat mai multe despre Comuna Ciorogarla.

- Victor NICULAE -

Newsletter

Contact

Ne gasiti la adresa:

Comuna Ciorogirla, Str. Sos. Bucuresti,      nr. 112,
C.P. 077055
Judetul Ilfov

Sau ne puteti suna:

Telefon: 021/313.15.90
Fax: 021/313.15.90

E-mail: contact@primariaciorogarla.ro