logo ciorogarla

       

       Având în vedere contextul epidemiologic din acest moment din comuna noastră, unde rata de îmbolnăvire a crescut din nou, Departamentul pentru Situații de Urgență Ilfov a decis CARANTINA ZONALA ÎNCEPÂND DE MÂINE, 12 IANUARIE – ORA 05.30, pentru o perioadă de 7 zile.

       Vă rugăm și insistăm să respectati cu strictețe toate regulile stabilite de autorități! Nimeni nu își dorește amplificarea acestei situații, însă trebuie să ne unim eforturile pentru a face tot posibilul să stopăm răspândirea pandemiei de Coronavirus.
În aceasta seara se va emite ordinul de carantinare pe care-l vom atașa acestui anunt. Acolo veți găsi toate masurile care se impun, dar si obligatiile cetățenilor aflați în zone carantinate.

      Aveti grijă de voi si de cei din jur!

Hotărârea CJSU Ilfov nr. 02/11.01.2021
OSDSU nr. 6170 din 11.01.2021

Modelul orientativ de adeverință de la angajator
Declarația pe proprie răspundere pentru tranzitarea localităților pentru care a fost impusă carantina
Declarația pe proprie răspundere pentru ieșirea din locuință în localitatea carantinată comuna Ciorogârla în format PDF și editabil

NOTĂ: De asemenea, declarațiile pe proprie răspundere pot fi scrise și de mână, conform modelului orientativ.

 

 

Adresez salutul meu personal tuturor celor care viziteaza aceasta pagina web, iar din partea comunitatii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cat mai multe despre Comuna Ciorogarla.

- Victor NICULAE -

Newsletter

Contact

Ne gasiti la adresa:

Comuna Ciorogirla, Str. Sos. Bucuresti,      nr. 112,
C.P. 077055
Judetul Ilfov

Sau ne puteti suna:

Telefon: 021/313.15.90
Fax: 021/313.15.90

E-mail: contact@primariaciorogarla.ro